No
Yes
View More
View Less
Working...
Close
OK
Cancel
Confirm
System Message
Delete
Schedule
An unknown error has occurred and your request could not be completed. Please contact support.
Scheduled
Scheduled
Wait Listed
Personal Calendar
Speaking
Conference Event
Meeting
Interest
There aren't any available sessions at this time.
Conflict Found
This session is already scheduled at another time. Would you like to...
Loading...
Please enter a maximum of {0} characters.
{0} remaining of {1} character maximum.
Please enter a maximum of {0} words.
{0} remaining of {1} word maximum.
must be 50 characters or less.
must be 40 characters or less.
Session Summary
We were unable to load the map image.
This has not yet been assigned to a map.
Search Catalog
Reply
Replies ()
Search
New Post
Microblog
Microblog Thread
Post Reply
Post
Your session timed out.
This web page is not optimized for viewing on a mobile device. Visit this site in a desktop browser to access the full set of features.
AWS Summit Sao Paulo 2018

Agenda

Schedule is subject to change

Thursday

Thursday, June 21, 2018

08:00AM - 08:30AM 30-Minute Presentations
Day One Theater (The Expo)
 
08:45AM - 09:15AM 30-Minute Presentations
Day One Theater (The Expo)
 
09:30AM - 11:00AM Keynote
Pavilion C
 
11:25AM - 11:55AM 30-Minute Presentations
Day One Theater (The Expo)
 
11:25AM - 12:10PM Sessions
Pavilion C, Track 1
Pavilion C, Track 2
Pavilion C, Track 4
Pavilion C, Track 5
Pavilion C, Track 6
Pavilion C, Track 3
11:30AM - 12:00PM Dev Chats
Developer Lounge (The Expo)
 
12:00PM - 12:30PM Dev Chats
Developer Lounge (The Expo)
 
12:10PM - 12:40PM 30-Minute Presentations
Day One Theater (The Expo)
 
12:15PM - 01:00PM Sessions
Pavilion C, Track 2
Pavilion C, Track 4
Pavilion C, Track 6
Pavilion C, Track 1
Pavilion C, Track 5
Pavilion C, Track 3
12:30PM - 01:00PM Dev Chats
Developer Lounge (The Expo)
 
12:55PM - 01:25PM 30-Minute Presentations
Day One Theater (The Expo)
 
01:00PM - 01:30PM Dev Chats
Developer Lounge (The Expo)
 
01:00PM - 02:00PM Lunch
The Expo (Pavilion D&E)
 
01:30PM - 02:00PM Dev Chats & Startup Talks
Developer Lounge (The Expo)
Startup Central (The Expo)
 
01:40PM - 02:10PM 30-Minute Presentations
Day One Theater (The Expo)
 
02:00PM - 02:30PM Dev Chats & Startup Talks
Developer Lounge (The Expo)
Startup Central (The Expo)
 
02:00PM - 02:45PM Sessions
Pavilion C, Track 4
Pavilion C, Track 2
Pavilion C, Track 1
Pavilion C, Track 5
Pavilion C, Track 6
Pavilion C, Track 3
02:25PM - 02:55PM 30-Minute Presentations
Day One Theater (The Expo)
 
02:30PM - 03:00PM Dev Chats & Startup Talks
Developer Lounge (The Expo)
Startup Central (The Expo)
 
02:50PM - 03:35PM Sessions
Pavilion C, Track 1
Pavilion C, Track 4
Pavilion C, Track 2
Pavilion C, Track 5
Pavilion C, Track 6
Pavilion C, Track 3
03:00PM - 03:30PM Dev Chats & Startup Talks
Developer Lounge (The Expo)
Startup Central (The Expo)
 
03:10PM - 03:40PM 30-Minute Presentations
Day One Theater (The Expo)
 
03:30PM - 04:00PM Dev Chats & Startup Talks
Developer Lounge (The Expo)
Startup Central (The Expo)
 
03:55PM - 04:25PM 30-Minute Presentations
Day One Theater (The Expo)
 
04:00PM - 04:30PM Dev Chats & Startup Talks
Developer Lounge (The Expo)
Startup Central (The Expo)
 
04:05PM - 04:50PM Sessions
Pavilion C, Track 5
Pavilion C, Track 2
Pavilion C, Track 1
Pavilion C, Track 3
Pavilion C, Track 4
Pavilion C, Track 6
04:30PM - 05:00PM Dev Chats & Startup Talks
Developer Lounge (The Expo)
Startup Central (The Expo)
 
04:40PM - 05:10PM 30-Minute Presentations
Day One Theater (The Expo)
 
04:55PM - 05:40PM Sessions
Pavilion C, Track 6
Pavilion C, Track 3
Pavilion C, Track 1
Pavilion C, Track 4
Pavilion C, Track 2
Pavilion C, Track 5
05:00PM - 05:30PM Dev Chats
Developer Lounge (The Expo)
 
05:25PM - 05:55PM 30-Minute Presentations
Day One Theater (The Expo)
 
05:30PM - 06:00PM Dev Chats
Developer Lounge (The Expo)
 
05:40PM - 07:00PM Networking Reception
The Expo (Pavilion D&E)
 
 
Do Not Sell My Personal Information
First name
Last name
Email address